Friday, December 17, 2010

Hitam Putih

Salam..Hey!Selamat Malam semua.Pada malam yang indah lagi menyejukkan ini,saya dengan malasnya men'update' blog sejak akhir-akhir ini,dengan terpaksanya meulis juga.Kerana Afina,[kawan baik dunia akhirat saya] memaksa saya untuk meng'update'.Saya,seperti yang sedia maklum,memang malas juga.Tetapi,demi sahabat,sanggup berkorban tenaga.Haha.Ngokngek bebenor.Hihi.Merepek sudah.Huhu.Nak bagitau sikit nie.Banyak lar jugak.Title pada hari ini ialah HITAM PUTIH.Korang nak tau sebab apa yang dinamakan HITAM PUTIH?Inilah sebabnya..

Jangan bangga sangat dengan pakaian yang cantik dan mahal,kerana pakaian terakhir kita nanti adalah kain kapan.

Jangan bangga dan eksyen sangat dengan kenderaan mewah kerana kenderaan terakhir kita ialah van jenazah dan papan keranda

Janganlah terlalu bangga dengan wajah yang tampan dan cantik,kerana bila kita mati nanti,wajah itu akan berubah menjadi tengkorak.

Itu lar korang,jangan bangga sangat erk?Cuma nak pesan jer.Takut berdosa pulak.Kalau just nak melawak macam saya nie,takpe lar..Halal kowtt tak haram rasanya.Saya tau saya memang kuat perasan ataupun ber'PERASAAN'.Huhu.. ==' Maapkan saya noh?Ampun dipinta.Huhu..Okie stop berdrama-drama nieyhh.Tak suka.Nanti bila besar,berdrama lah sehabis mungkin.Haha.Yar.Yar.Yar.Afina,saya nak bagitau..Jangan perasan sangat yer?Takut pulak.Saya nak insaf dah la.Saya takut.Seram.

Ek o!Kenapa IMAN bertukar panggil nama 'SAYA'?So skema ma.Haha.Bertukar!Aku dah bertukar.Yahoo! ;) Jadi Power Rangers pulak. Fuhh ==' Okielah,undur diri dulu.Ampun beribu-ribu ampun sekiranya ada buat salah dan teguran.Hehe.Babai.Sudah mengantuk maa..

Babai,
Iman Shafei =='

No comments:

Post a Comment